Australian Open sa začal: pozrite si novinky na grandslamovom turnaji

Vydáno 18.01.2022

Australian Open sa začal: pozrite si novinky na grandslamovom turnaji

Tento týždeň sa začal prvý grandslamový turnaj veľkej štvorky Australian Open. Pre všetkých milovníkov tenisu sa tak začína obdobie, keď môžu vidieť najlepších hráčov z celého sveta na jednom mieste. Bohužiaľ, tento turnaj sa nezaobišiel bez komplikácií súvisiacich s kovidom..

Novaka Djokoviča na Australian Open neuvidíme

Aj keď sa to zdá nemožné, je to skutočne tak. Srbský tenista sa nezúčastní na prvom grandslamovom turnaji roka. Ako je to možné? Djokovič je odporcom očkovania proti koronavírusu a hoci pôvodne dostal austrálske víza na základe toho, že sa v decembri minulého roka nakazil koronavírusom, neskôr mu boli víza zrušené. Súd mu ho obnovil z dôvodu pochybenia úradníkov, ale minister pre imigráciu mu opäť zrušil víza. Vysvetlil, že je to vo verejnom záujme, pokiaľ ide o zdravie a poriadok. Srbský tenista sa proti tomuto rozhodnutiu odvolal na súde, ktorý v nedeľu prehral, takže na Australian Open nebude môcť obhajovať titul.

Napriek tomu bol Djokovičov úvodný zápas naplánovaný na pondelok 17. januára, keď sa tento grandslam začína.

Tenisové novinky na tenislife.sk

Napriek nepríjemnostiam, ktoré postihli Australian Open, sa môžete tešiť na množstvo skvelých nových produktov od známych značiek. Značka Head predstavila nové tenisové rakety zo série Prestige PRO 2021, ktoré sú skvelou voľbou pre skúsených a profesionálnych hráčov, ktorí hľadajú dokonalú kontrolu a presnosť. Raketa Prestige PRO, predtým známa ako Prestige MP, je vybavená novým priehľadným karbónovým prvkom, ktorý je na každom kuse mierne odlišný - raketa tak získa jedinečný vzhľad. Značka Head sa opäť inšpirovala rámom Prestige z roku 1980 a modelu Prestige PRO dodala priesvitnú bordovú farbu, ktorá dokonale zvýrazňuje jeho exkluzívny a luxusný vzhľad.

Ani značka Yonex nepoľavila a začiatkom tohto roka predstavila novú tenisovú raketu Yonex Ezone 100 Sky Blue 2022. Ide o 7. generáciu rakety Ezone, ktorá je ideálna pre všestranných hráčov, ktorí kladú dôraz na pohodlie, kontrolu a zrýchlenie hry. Na Australian Open môžete vidieť, ako túto raketu používajú Naomi Osakaová a Nick Kyrgios. Ak aj vy uvažujete o kúpe, dlho neváhajte, Ezone Sky Blue 2022 sa dodáva len v obmedzenom množstve.

Pre mladých tenistov si teraz môžete v našom e-shope kúpiť detské oblečenie od spoločnosti Nike s originálnym logom Rafaela Nadala. A aby ste sa s nimi dokonale zladili aj na kurte, spoločnosť Nike pripravila aj nové tenisové tričká s týmto logom a tenisové šortky pre mužov, ktoré dodajú vášmu tréningu ležérny štýl.

Ani značka Adidas nezostala pozadu. Sortiment teraz zahŕňa štýlové tenisové čelenky, pánske a dámske tepláky, tričká a tenisové šortky vyrobené z priadze Parley Ocean Plastic. Práve v týchto šortkách sa hráči Adidas predstavia tento týždeň na najväčšom turnaji na južnej pologuli.

Samozrejme, januárové zľavy stále nájdete v našom e-shope. Jedinečné kúsky si môžete kúpiť s niekoľkopercentnou zľavou. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Kontaktovať nás môžete na telefónnom čísle 00420 605 40 37 37 alebo e-mailom na adrese bozisport@bozisport.cz.

Zpět na přehled novinek