Ďalšie novinky zo sveta tenisu: nové tenisové rakety Rafaela Nadala, tašky a topánky

Vydáno 19.05.2023

Ďalšie novinky zo sveta tenisu: nové tenisové rakety Rafaela Nadala, tašky a topánky

Máte záujem o najhorúcejšie novinky zo sveta tenisu? Pokiaľ ide o športové vybavenie, máme pre vás niekoľko lahôdok. Patrí medzi ne nový rad Babolat Pure Aero Rafa, ktorý zahŕňa inovatívne tenisové rakety, tašky a vankúše. Za zmienku stojí aj inovatívna tenisová obuv Babolat alebo nové, farebné modely tenisovej obuvi Asics.

Nový Babolat Pure Aero RAFA 2023: ľahší a vyváženejší ako predchádzajúca verzia

Jednou z najhorúcejších noviniek v tenisovom svete sú rakety Babolat Pure Aero RAFA 2023, ktorých dizajn osobne navrhol hviezdny tenista Rafael Nadal. Tieto exkluzívne rakety sú ľahšie ako ich predchádzajúca verzia (vážia len 290 gramov bez výplne), sú vyváženejšie v hlave a majú otvorenejší vzor strún.

Nové tenisové rakety Babolat Pure Aero RAFA 2023 sú energickejšie ako kedykoľvek predtým a oceníte ich farebný dizajn. Sú navrhnuté tak, aby vám poskytli dlhší čas na loptičke a vyvinuli väčší tlak za loptičkou. To vám umožní zatlačiť súpera späť a unaviť ho každým úderom.

Rafael Nadal hrá na novej rakete Babolat Pure Aero RAFA ORIGIN

Ďalšou novinkou v tenisovom svete je raketa Babolat Pure Aero RAFA ORIGIN. Túto raketu, ktorá váži 317 gramov bez výplne, navrhol tiež Rafael Nadal. Za zmienku stojí aj to, že tento hviezdny tenista na nej aj sám hrá.

Čím vás môže Babolat Pure Aero RAFA ORIGIN osloviť? Má podobné vlastnosti ako Babolat Pure Aero RAFA 2023. Táto druhá generácia tenisovej rakety Pure Aero Rafa teda hýri farbami, v porovnaní s predchodcom je vyváženejšia v hlave a má otvorenejší vzor strún.

K tenisovým raketám Babolat Pure Aero RAFA je možné dokúpiť tenisovú tašku alebo tenisová tlumítka. Za ich zaujímavý farebný dizajn vďačíme aj samotnému Rafaelovi Nadalovi.

Nová tenisová obuv Asics a Babolat nadchne každého tenistu

Novinkou v tenisovom svete, ktorá vás osloví, sú pánske tenisky Asics Solution Speed FF 2 Clay. Ide o najrýchlejší model v ponuke tenisovej obuvi Asics a je to naozaj kvalitná obuv na antukový povrch. Tento model je skvelý pre tenistov, ktorí sa chcú rýchlo dostať k loptičke a mať viac času na plánovanie úderov s veľkou rýchlosťou.

Ak ste tenista, ktorý rád kontroluje hru od základnej čiary, oceníte novú pánsku obuv Asics Gel Resolution 9 Clay. Táto tenisová obuv patrí do kategórie Asics Stability. Vynikajú dokonalou stabilitou nohy v tenisovej lopte a najmä v päte.

Ďalšou novou pánskou tenisovou obuvou je Babolat Propulse Fury 3 Clay. V porovnaní s predchádzajúcimi verziami bol tento ultradynamický model prepracovaný tak, aby zvládol viac nárazov a poskytol vám bezkonkurenčnú podporu. S novou obuvou Babolat zahráte bezpečne aj tie najtvrdšie údery a budete sa pohybovať oveľa rýchlejšie. Čo ešte oceníte? V teniskách Babolat Propulse Fury 3 Clay sa vaše nohy budú cítiť odpružené a chránené.

Zpět na přehled novinek