Hľadáte vhodnú tenisovú obuv? Pozrite sa na novinky od značky Asics

Vydáno 21.01.2021

Hľadáte vhodnú tenisovú obuv? Pozrite sa na novinky od značky Asics

Každý skúsený hráč tenisu nám dá iste za pravdu, že okrem výberu vhodnej tenisové rakety záleží tiež na výbere športovej obuvi. Správna obuv dokáže zaistiť perfektnú stabilitu a šetrnosť k vašim kĺbom. A keďže si dôležitosť kvalitnej obuvi uvedomujeme aj my v tenislife.cz, snažíme sa ponuku nášho sortimentu stále rozširovať - aktuálne môžete na našom e-shope nájsť nové modely pánskej a detskej tenisové obuvi značky Asics.

Pánska tenisová obuv Asics Gel Resolution 8 Clay

Asics Gel Resolution 8 Clay je inovovaná antuková obuv, ktorá spadá do kategórie Asics Stability, čím vyniká perfektnou stabilitou. Zvršok flexion FIT ™ poskytuje nohe neustálu podporu a vďaka integrácii technológie DYNAWALL ™ jej zabezpečuje zvýšenú stabilitu počas bočných pohybov, aby nedošlo k úrazu. Resolution 8 je vybavená technológiou GEL ™ uprostred chodidla aj v päte, čo významne znižuje dopad nárazov pri prudkom zastavení. Resolution 8 môžete na našom e-shope zakúpiť v tmavo modrom prevedení, ktoré je doplnené o decentné oranžové prvky.

Pánska tenisová obuv Asics Solution Speed FF 2 Clay

Druhou novinkou v sekcii pánskej obuvi je tenisová obuv Asics Solution Speed FF 2 Clay, ktorá sa radí medzi najrýchlejšie modely v rade tenisový topánok Asics. Táto obuv je kombináciou stability a pružnosti pre hráčov, ktorí hľadajú pri hre rýchlejšiu akceleráciu. Solution Speed FF 2 má v hornej časti aplikácii PU, ktorá napomáha vytvárať lepšiu podporu, flexibilitu a priľnavosť. Vďaka technológii DYNAWRAP ™ má obuv väčšiu stabilitu pri pohyboch zo strany na stranu a technológia TWISSTRUSS ™ pomáha hráčovi pri rezných a rýchlych prechodoch.

Ak teda túžite po obuvi, ktorá vás pri zrýchlení nenechá na holičkách, model Solution Speed FF 2 v bielo-červenom prevedení je tou správnou voľbou.

Detská antuková obuv Asics Gel Resolution 8 Clay GS

Ak hľadáte vhodnú obuv pre vášho malého tenistu, môžete zvoliť novinku Asics Gel Resolution 8 Clay GS, ktorá je totožná s pánskou verziou - môžete sa tak na kurt spoločne zladiť. Jedná sa o vylepšenú verziu antukové obuvi Resolution a rovnako ako pánska verzia patrí do kategórie Asics Stability, ktorá zaručí vášmu dieťaťu stabilitu nohy a jedinečné tlmenie pomocou gélu. Táto topánka je vybavená funkciou riadenia krútiaceho momentu v päte a je navrhnutá tak, aby pomohla mladším športovcom udržať pri náhlych prechodoch pocit bezpečia, a zároveň im na kurte dodala sebavedomie.

Pokiaľ naopak hľadáte vhodnú obuv pre vašu malú tenistku, táto jedinečná topánka je na našom e-shope k dostaniu tiež v neprehliadnuteľné ružovej farbe, ktorú si vaše dievčatko zamiluje.

Zpět na přehled novinek