Head Extreme 2022: Nový rad tenisových rakiet pre turnajových a výkonnostných hráčov

Vydáno 29.09.2022

Head Extreme 2022: Nový rad tenisových rakiet pre turnajových a výkonnostných hráčov

 

Hľadáte novú tenisovú raketu? Turnajoví aj výkonnostní hráči ocenia novú sériu tenisových rakiet Head Extreme 2022. Tento stroj na tvrdý spin sa vyznačuje perfektným citom, zlepšenou stabilitou, ako aj optimálnou rotáciou a silou. Nakoniec sa sami presvedčte o jedinečných vlastnostiach tenisovej rakety Head Extreme 2022.

V novom rade tenisových rakiet Head Extreme 2022 pre vás máme niekoľko modelov. Tenisové rakety Head Extreme TOUR, MP a MP L. Tenisovú raketu Head Extreme TOUR ocenia najmä turnajoví hráči, ktorí chcú vyhrať nad súperom pomocou optimálnej rotácie a sily.

Ďalšia nová raketa Head Extreme MP je ideálna pre výkonnostných hráčov. Táto raketa sa môže pochváliť krčkom na dosiahnutie extra rotácie, ako aj jedinečnými rotačnými priechodkami, ktoré pri kontakte s loptičkou poskytujú trampolínový efekt. Nový rad zahŕňa aj novú verziu tenisovej rakety Extreme MP L, ktorá je určená pre mladých výkonnostných hráčov.

Nové rakety Head Extreme 2022 sú vybavené inovatívnou technológiou Auxetic, ktorá vďaka úžasnému spinu vyrazí dych každému súperovi. Táto technológia tiež ponúka dokonalý cit pre váš úder. Tenisové rakety Head Extreme sa môžu pochváliť aj spinovým shaftom, ktorý poskytuje optimalizovanú bočnú stabilitu. Spinový hriadeľ tiež vytvára vyšší spinový potenciál.

Neuveriteľný výkon tenisových rakiet Head Extreme 2022 sa spája so sviežim a odvážnym dizajnom. Okrem tenisovej rakety Head Extreme 2022 si môžete zaobstarať aj ďalšie príslušenstvo, aby ste sa uistili, že vám bude dokonale vyhovovať na kurte aj mimo neho. Skúste si k rakete kúpiť napríklad pánsku čiapku, dámsky šilt, potnú pásku alebo tenisovú obuv. Môžete tiež použiť tenisovú tašku alebo batoh.

Neviete, ako si vybrať tenisovú raketu? Neváhajte nás kontaktovať, radi vám pomôžeme s výberom na telefónnom čísle +420 605 40 37 37 alebo e-mailom na adrese bozisport@bozisport.cz.

Zpět na přehled novinek