Nová generácia Pure Drive od značky Babolat. Sila ukrytá v ikonické rakete

Vydáno 22.01.2020

Nová generácia Pure Drive od značky Babolat. Sila ukrytá v ikonické rakete

Značku Babolat

nie je nutné siahodlho predstavovať. Ovšem čo jednoznačne stojí za zmienku je jej 10. generácia Pure Drive, ktorá bola predstavená na konci tohto septembra. Na čo všetko sa v tejto edícii môžete tešiť a čo môžete od najpredávanejšie rakety Babolat očakávať?
Značka Babolat svoju ikonickou raketu Pure Drive vyrába už od roku 1994 a medzi skúsenými hráčmi tenisu si vyslúžila svoje miesto na popredných priečkach. Základné prvky tejto rakety zostávajú po roky rovnaké, avšak Babolat tento rok prišiel so značným technologickým vylepšením, ktoré nové Pure Drive dodáva ten správny švih.

Viac ako raketa


Patríte medzi hráčov, ktorí od rakety očakávajú niečo navyše? Hľadáte niečo, čo by vám pri hre pomohlo tak, ako Kim Clijstersovej pri získaní štyroch grandslamových titulov vo dvojhre? Pure Drive je pre hráčov, ktorí od rakety chcú maximálnu silu úderu a razantný štýl hry. Nová generácia obľúbenej rakety má vďaka technológii HTR Systém vylepšenú stabilitu a tuhosť rámu, ktorú oceníte predovšetkým pri extrémne silných úderoch. Technológia SWX Pure Feel eliminuje nežiaduce vibrácie a zvýrazňuje zvukový prejav rakety, ktorý je hlasnejší a zvučnejšie, než u predchádzajúcej generácie z roku 2018.

Od tohto modelu sa nová Pure Drive líšia aj vzhľadovo. Na prvý pohľad je rám rakety agresívnejší, avšak stále si drží svoju elegantnú tvár, ktorú umocňuje výrazné modré sfarbenie. Pure Drive bolo tiež navrátené ochranné predĺženie hlavy, ktoré mali jedny z prvých modelov tejto rakety. Iste oceníte aj vylepšenie technológií FSI Power, ktorá vám zaistí čo najväčšiu plochu sweetspot. Pure Drive vás jednoducho podrží za každej situácie a dodá silu v každom odpale.

Modrá je dobrá
Nová generácia však nie je iba o rakete. Ponúka celú škálu doplnkov, ktoré vám zážitok z tenisu len prehĺbi a dodajú vám na kurte to správne sebavedomie. Od januára budúceho roka sa tak môžete tešiť na potítka, čiapky, uteráky, tričká, bundy a topánky Propulse Fury s podrážkami vyvinutými v spolupráci so značkou Michelin - to všetko v nezameniteľné modrej farbe. Nezabudnúť by ste ale nemali ani na raketové bagy, do ktorých Pure Drive padne ako uliata a ktoré sú už teraz dostupné na našom e-shope v dvoch veľkostiach, prípadne aj juniorské v kratšej verzii. Modrá je jednoducho dobrá, tak prečo na kurte neukázať jej silu?

Všetky novinky PURE DRIVE 2021 nájdete tu

Zpět na přehled novinek