Nové tenisové rakety Head Radical 2023 majú skvelú kontrolu nad údermi a lepšiu hrateľnosť. Presvedčte sa sami

Vydáno 17.02.2023

Nové tenisové rakety Head Radical 2023 majú skvelú kontrolu nad údermi a lepšiu hrateľnosť. Presvedčte sa sami

Hľadáte tenisové rakety s najnovšou kombináciou výkonu, kontroly a rotácie? Potom si vyberte z novej série Head Radical 2023, ktorá obsahuje tenisové rakety určené pre univerzálnych hráčov na všetky typy kurtov. Head Radical 2023 je skrátka tenisová raketa pre každého. Aké sú jej hlavné výhody?

Cíťte každý rytmus vďaka inovatívnej technológii Auxetic

Nová séria tenisových rakiet Head Radical 2023 je v porovnaní s predchádzajúcou sériou vylepšená o inovatívnu technológiu Auxetic. Preto sa tenisové rakety Head Radical 2023 môžu pochváliť skvelou kontrolou úderov, ako aj zlepšenou hrateľnosťou.

Vďaka inovatívnej technológii Head Auxetic získate väčšiu dôveru v hru a precítite každý úder. Tenisové rakety Head Radical 2023 aktívne reagujú a poskytujú skvelú presnú spätnú väzbu v reálnom čase.

Head Radical 2023 vás osloví aj ďalšími funkciami

Nové tenisové rakety Head Radical 2023 majú variabilný rám, ktorý ponúka dokonalú rovnováhu medzi silou, kontrolou a rotáciou rakety. V porovnaní s predchádzajúcou sériou má táto nová raketa hustejší vzor výpletu 16/19. Táto vlastnosť zaručuje ideálnu kombináciu sily a kontroly.

Čo ešte oceníte na nových raketách Head Radical 2023? Napríklad zvukové priechodky, ktoré vlievajú tenistom počas hry oveľa viac energie. Struny tenisových rakiet sa viac pohybujú, čo optimalizuje zvuk a vibrácie.

Pre koho sú tenisové rakety Head Radical 2023 vhodné?

Nový rad tenisových rakiet Head Radical 2023 uvítajú všestranní hráči, ktorí radi menia rôzne štýly hry. Tieto tenisové rakety sú vhodné na všetky typy kurtov. Modely novej série Head Radical 2023 pre dospelých hráčov zahŕňajú tenisové rakety Head Radical Pro, Head Radical MP a Head Radical Team.

Výhody tenisových rakiet Head Radical 2023 môžu využívať nielen dospelí hráči. Tieto rakety, ktoré sa môžu pochváliť najmodernejšou kombináciou sily, kontroly a spinu, je možné zakúpiť aj v juniorskej a detskej verzii.

Vybavte tenisovú raketu Head Radical 2023 novou taškou

Okrem novej tenisovej rakety Head Radical 2023 môžete získať aj novú tenisovú tašku alebo batoh. Taška na rakety Head Pro Racquet Bag vo veľkosti L alebo M v zaujímavom sivo-oranžovom dizajne so zaoblenými tvarmi sa dokonale hodí k raketám Radical. Je to priestranná dvojkomorová taška s dvoma vonkajšími vreckami na príslušenstvo. Jedna z komôr tašky má tepelnú konštrukciu s technológiou Climate Control, ktorá chráni rakety Head Radical 2023 pred nepriaznivými vplyvmi počasia.

Tenisový batoh Head Pro Backpack 28L sa dokonale hodí aj k raketám radu Radical, pričom do tohto batohu sa zmestí nielen raketa, ktorá je chránená v polstrovanom vnútornom priestore, ale aj drobnosti vo vreckách.

Zpět na přehled novinek