Novinky vo svete tenisu

Vydáno 30.08.2022

Novinky vo svete tenisu

Zaujíma vás, čo je nové vo svete tenisu? Máme pre vás dve lahôdky, ktoré ocenia profesionálni a amatérski tenisti, ako aj tenisoví fanúšikovia. V prvom rade sa môžete tešiť na US Open, ktorý sa bude konať od 29. augusta do 11. septembra v New Yorku v USA. Tenisoví fanúšikovia určite ocenia aj nový rad Babolat Pure Aero 2023 vrátane tašiek a batohu, ktorý bol uvedený na trh vo štvrtok 25. augusta 2022.

US Open 2022: Môžete držať palce aj Čechom

Na čo sa milovníci tenisu v súčasnosti najviac tešia? 142. ročník grandslamového turnaja US Open, ktorý sa uskutoční v New Yorku od 29. augusta do 11. septembra. Miestom konania tohto turnaja bude tradičné miesto vo Flushing Meadows. Čo môžeme očakávať na US Open 2022?

Tradične je to dvojhra mužov a dvojhra žien, tešiť sa môžete aj na štvorhru mužov, štvorhru žien a zmiešanú štvorhru. Na US Open 2022 budú mať svoje vlastné podujatia aj juniori, veteráni a športovci na vozíku. Obhajcami prvenstva v tomto roku budú Rus Daniil Medvedev v mužskej dvojhre a Britka Emma Raducanuová v ženskej dvojhre.

Na US Open 2022 sa kvalifikovali aj českí tenisti a tenistky. Fandiť môžete Jiřímu Lehečkovi, Jiřímu Veselému, Petre Kvitovej, Barbore Krejčíkovej alebo Karolíne Plíškovej.

Ďalšie tenisové novinky: Séria Babolat Pure Aero 2023

Aké ďalšie novinky vo svete tenisu určite stoja za pozornosť? Vo štvrtok 25. augusta 2022 bola uvedená nová tenisová séria Babolat Pure Aero. V rámci tohto sortimentu si môžete zaobstarať tenisovú raketu aj tenisovú tašku alebo batoh.

Tenisová raketa Babolat Pure Aero je navrhnutá pre všetkých hráčov, ktorí chcú na kurte uplatniť svoj spin a silu. Táto raketa pomáha pri väčšom rozsahu rotácie pri údere loptičky a je vhodná pre všetky štýly hry. Nádherná kombinácia čiernej a neónovo žltej farby je už len čerešničkou na torte.

Tenisová taška a batoh Babolat Pure Aero 2023 dokonale ladí s raketou

Nový dizajn tenisových tašiek Babolat Pure Aero 2023 dokonale ladí s tenisovou raketou z rovnakej kolekcie. Tenisová taška Babolat Pure Aero má 3 oddelené priehradky - 2 z nich sú termo, ktoré chránia rakety pred nepriaznivými vplyvmi počasia. Taška obsahuje aj samostatné vetrané vrecko na obuv a dve bočné vrecká s menšími vreckami na uloženie drobných predmetov.

Súčasťou radu Babolat Pure Aero 2023 je aj praktický a štýlový batoh, ktorý má vrecko na tenisovú raketu, bočné vrecko a samostatné vrecko na tenisovú obuv. Toto príslušenstvo vám poslúži aj ako bežný batoh na každodenné používanie.

Zpět na přehled novinek