Novinky zo sveta tenisu: Matteo Berrettini nosí novú kolekciu topánok Asics v spolupráci s Boss

Vydáno 14.08.2023

Novinky zo sveta tenisu: Matteo Berrettini nosí novú kolekciu topánok Asics v spolupráci s Boss

Chcete sa dozvedieť najnovšie správy z tenisového sveta? Tentoraz potešíme všetkých milovníkov tenisovej obuvi Asics. Značka Asics spojila sily so spoločnosťou Boss a vytvorila antukovú obuv, ktorá vás ohromí svojím dizajnom a vlastnosťami.

 

Asics a Boss: jedinečná kombinácia značiek

Značka tenisovej obuvi Asics, ktorú používa aj hviezdny tenista Matteo Berrettini, prišla s novou horúcou obuvou. Spojila sily so spoločnosťou Boss a vytvorila jedinečnú pánsku tenisovú obuv Asics Gel-Resolution 9.

Tenisová obuv Asics Gel-Resolution 9 prichádza v limitovanej edícii, ktorá dokonale spája funkčnosť značky Asics s eleganciou značky Boss. Táto obuv je ideálna pre tenistov, ktorí hľadajú stabilnú obuv a radi kontrolujú hru od základnej čiary, najmä na tvrdom povrchu.

Limitovaná edícia Asics Gel-Resolution 9 má čo ponúknuť

Čím je limitovaná edícia tenisiek Asics Gel-Resolution 9 zaujímavá? Technológia Dynawall v medzipodrážke sa v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi Asics rozširuje až k päte, čím poskytuje väčšiu stabilitu pri bočných pohyboch. Vďaka prepracovanej technológii Dynawrap vám táto limitovaná edícia obuvi poskytne pevnú oporu aj pri rýchlych prechodoch.

Tenisová obuv Asics Gel-Resolution 9 s podrážkou po celej dĺžke a oddelenou pätou vám poskytne väčšiu stabilitu pri dopade a rýchlejšiu regeneráciu medzi údermi. Okrem toho oceníte aj technológiu Gel použitú pre zadnú časť a prednú časť chodidla. Práve vďaka nej zlepšuje antuková obuv Asics Gel-Resolution 9 tlmenie nárazov a vytvára mäkší pocit pri šliapaní.

Čo je ešte nové? Tešte sa na predaj

V Tenislife.sk sme pre vás pripravili ešte jednu horúcu novinku. Už čoskoro spustíme výpredaj na našom e-shope a v našej kamennej predajni. A že sa máte na čo tešiť! Môžete si lacnejšie kúpiť niektoré tenisové vybavenie, tenisovú obuv a tenisové oblečenie.

Zpět na přehled novinek