Novinky zo sveta tenisu: najnovšie detské rakety, tenisová obuv a tašky

Vydáno 16.03.2023

Novinky zo sveta tenisu: najnovšie detské rakety, tenisová obuv a tašky

 

Zaujímajú vás novinky zo sveta tenisu? Potom pre vás máme niekoľko horúcich tipov na najnovšiu tenisovú obuv, tenisové tašky a detské rakety. Či už hráte tenis alebo klubový tenis, nie je na škodu sledovať tieto novinky. Je totiž vysoko pravdepodobné, že ich využijete aj v praxi.

Babolat B Fly a Ballfighter: to najlepšie pre malých tenistov

Hrá vaše dieťa tenis a vy stojíte pred rozhodnutím, ktoré rakety mu zaobstarať? Máme pre vás tip na nové rakety Babolat B Fly a Ballfighter pre deti. Tieto ľahké rakety sú ideálne pre malých tenistov, ktorí práve začínajú. Sú preto vhodnou učebnou pomôckou a ľahko naučia vaše dieťatko základy tenisu.

Rakety Babolat B Fly pre deti sú ľahšie, obratnejšie a odpúšťajú chyby. Nie nadarmo ich odporúča 6 000 trénerov po celom svete. Vďaka svojmu zábavnému a farebnému dizajnu prinesú tieto rakety vášmu malému tenistovi veľa radosti z hry.

Určite oceníte aj novú tenisovú obuv K-Swiss

Ďalšou novinkou z tenisového sveta sú tenisky K-Swiss. Pri tejto obuvi oceníte, že je pohodlná, širšia a veľmi komfortná na hranie rekreačného a klubového tenisu. Tenisová obuv K-Swiss je k dispozícii v pánskej verzii a v obľúbených modrých, čiernych, bielych alebo zelených farbách.

Čím je táto pánska tenisová obuv, ktorá je vhodná na antuku a umelú trávu, taká zaujímavá? Je vybavená najnovšími materiálmi a technológiami pre správnu podporu a väčšie pohodlie. Poskytuje tiež maximálne tlmenie nárazov a zvýšenú odolnosť, čím vám zaručuje pohodlnú a stabilnú chôdzu.

Ďalšie správy: pánska tenisová obuv Asics

Bezproblémový pohyb na kurte vám zabezpečí aj pánska tenisová obuv Asics, ktorú pre vás máme v niekoľkých nových dizajnoch. Najmä pánska tenisová obuv Asics Gel Resolution 9 Clay vytvára pokročilú stabilitu a tlmenie. Túto obuv ocenia tenisti, ktorí radi kontrolujú hru od základnej čiary.

Ďalším novým dizajnom je tenisová obuv Asics Solution Speed FF 2 Cly, ktorá je kvalitnou obuvou na antukové povrchy a ktorá sa môže pochváliť tým, že je najrýchlejším modelom v rade tenisovej obuvi Asics. Tretím novým dizajnom je tenisová obuv Asics Court FF 3 Clay. V tomto prípade ide o najlepšiu antukovú tenisovú obuv, ktorú Asics vyrába, a zároveň ide o obuv, ktorú nosí Novak Djokovič.

Yonex Pro Tennis Bag: novinka, ktorá vás prekvapí svojou kvalitou a farbami

Medzi horúce tenisové novinky patrí aj nová najvyššia rada tašiek Yonex, konkrétne Yonex Pro 6 ks alebo Yonex Pro 9 ks. Tieto tenisové tašky oslovia každého, kto má rád kvalitu, precízne spracovanie a výrazné farby. Vybrať si môžete z farieb smash pink, mist purple alebo scarlet.

Dvojkomorové tenisové tašky Yonex Pro 6 ks a trojkomorové tenisové tašky Yonex Pro 9 ks sú určené pre všetkých hráčov, ktorí chcú mať svoje tenisové vybavenie prehľadne usporiadané. Ocenia ich amatérski aj profesionálni tenisti.

Zpět na přehled novinek