Obnovte váš športový šatník novinkami od značky Head

Vydáno 17.03.2021

Obnovte váš športový šatník novinkami od značky Head

Hoci aktuálna situácia športovým aktivitám stále príliš nepraje, na nákup športového oblečenia je vhodný čas vždy. Aj keď ho na tenisovom kurte naplno nevyužijete, určite sa vám bude hodiť pri domácom posilňovaní alebo behu. V dnešnom článku sa zameriame na novinky od značky Head, ktoré môžete na našom e-shope aktuálne zakúpiť dokonca so zľavou.

Pánske tenisové oblečenie Head

Medzi novinkami v pánskom tenisovom oblečení od značky Head sa môžete tešiť na kvalitné tenisová tričká Head Perf T-Shirt v dvoch farebných prevedení, ktoré disponujú technológiu Head Moisture Transfer Microfiber, ktorá ponúka chladiaci a rýchloschnúci účinok, zatiaľ čo integrované materiály zlepšujú priedušnosť. Ďalej na vás čaká tenisové tričko Head Font tiež v dvoch farebných variantoch s neprehliadnuteľných potlačou na hrudi, ktorým dáte všetkým najavo, čo pre vás tenis znamená. Za zmienku tiež stojí modro-žlté tričko Head Striker, ktoré kombinuje moderný mužský dizajn s inovatívnou látkou s optimálnou technológiou prenosu vlhkosti.

Ak hľadáte vhodné tenisové šortky, značka Head práve prišla s tromi novinkami - tenisové kraťasy Head Club Shorts v čiernej farbe, Head Power Shorts v modrej farbe a kraťasy Head Perf Shorts v tmavo modrej farbe.

Ak aj pri športovaní chcete mať svoj chrbát v teple, čo sa v tomto chladnejšom počasí viac než hodí, určite vyskúšajte funkčné tenisovú vestu Head Club Vest, ktorá obsahuje stredný predný jednosmerný zips, dve vrecká na ruky na zips, ochranu brady, sieťované bočné vložky pre lepšiu priedušnosť, farebne blokované vložky a elastickú viazaciu pásku okolo spodného lemu, prieramku a goliera.

Chlapčenské tenisové oblečenie Head

Rovnako ako u pánskeho oblečenia nájdete aj v sekcii chlapčenského oblečenia nová tenisová tričká. Vyberať môžete z dvoch typov - tenisové tričko Head Striker v modro-zelenej farbe je určené pre tenistov, ktorí chcú na kurte vyniknúť. Vďaka golieri s výstrihom do V a pravidelným strihom kombinuje tričko cool štýl s ultramoderným komfortom. Ďalej na našom e-shope nájdete chlapčenské tričko Head Club Carl v šedej alebo tmavo modrej farbe, ktoré je vyrobené z pohodlnej zmesi materiálov z polyesteru a bavlny, ktorá zaisťuje lepší transport vlhkosti.

Chlapčenské kraťasy Club Shorts Bermudas sú vyrobené z jemného a pohodlného polyesterového materiálu. U týchto kraťasov nájdete technológiu Head Moisture Transfer Microfiber, ktorá ponúka chladiaci a rýchloschnúci efekt.

Dívčí tenisové oblečení Head

Pre vašu malú tenistku na našom e-shope môžete aktuálne zakúpiť slušivú tenisovú sukňu Head Club Basic Skort v nádhernej sýto ružovej farbe. Vďaka vysokému pásu a zmesi špeciálnych materiálov ponúka kombináciu pohodlia a elegantného vzhľadu.

Sukienku môžete doplniť dievčenským tričkom Head Racquet T-Shirt v bielom prevedení s logom Wishbone alebo trikom Head Club Carl v šedej či tmavo modrej farbe.

Zpět na přehled novinek