Tenisová raketa Yonex Vcore 7. generácie poskytuje najvyššiu úroveň rotácie. Vyskúšajte si to sami

Vydáno 25.01.2023

Tenisová raketa Yonex Vcore 7. generácie poskytuje najvyššiu úroveň rotácie. Vyskúšajte si to sami

 

Plánujete si zaobstarať novú tenisovú raketu? Budete nadšení z novej tenisovej rakety Yonex VCore 7. generácie, ktorá je majstrovským dielom technológie a remeselného spracovania. Čo táto ikonická raketa ponúka a prečo sa ju oplatí zaobstarať?

Yonex Vcore 7. generácie kombinuje nové technológie a štruktúru s inováciami
Čím presne sa pýši tenisová raketa Yonex Vcore 7. generácie? Táto tenisová raketa je ideálna pre súťažných hráčov, ktorí kladú dôraz na kontrolu hry a zrýchlenie, a ponúka najvyššiu úroveň rotácie, akú kedy raketa Yonex dosiahla.

V prípade tenisovej rakety Yonex Vcore 7. generácie sa nové technológie a konštrukcia spájajú s inováciami. Výsledkom tejto kombinácie je zvýšenie spätnej väzby strún. Tenisti si teraz môžu vychutnať najväčší spin v histórii tenisových rakiet Yonex.

Hlavné výhody tenisovej rakety Yonex Vcore 7. generácie

✔ V porovnaní s predchádzajúcimi modelmi má 7. generácia rakety Yonex Vcore zväčšený horný rám, nový dizajn krčka rakety a špeciálny štvorcový izometrický tvar hlavy.

✔ V prípade 7. generácie tenisovej rakety Yonex Vcore vás zaujmú jedinečné aerodynamické technológie Aero Fin a Aero Trench, ktoré zabezpečujú maximálnu manévrovateľnosť a rotáciu, ako aj rýchlejší švih.

✔ Pre útočný spin využite nový grafitový systém Flex Force zabudovaný v spodnej tretine rakety.

✔ Yonex Vcore 7. generácie má priechodky s rovnými otvormi, cez ktoré prechádza struna. Táto technológia Liner Tech poskytuje lepší výkon a pohodlie pri hre mimo stredu.

Pre koho je tenisová raketa Yonex Vcore 7. generácie určená?

Tenisová raketa Yonex Vcore 7. generácie sa bude hodiť súťažným hráčom, pre ktorých je dôležitá kontrola hry a zrýchlenie. Túto raketu používajte na pokročilé, športovo orientované hry. Raketa Vcore 7. generácie je obľúbená aj medzi známymi profesionálmi. Napríklad kanadský tenista Denis Shapovalov alebo kazašská tenistka Elena Rybakina sa tohto modelu nevedia nabažiť.

Získajte nový tenisový vak Yonex Vcore 7. generácie

Bez čoho sa tenisová raketa Yonex Vcore 7. generácie nezaobíde? Vhodná tenisová taška. Vyberte si z troch nových dizajnov v novom rade tenisových tašiek Yonex Pro 9. Ide o modely Scarlet, Smash Pink a Mist Purple.

Nové špičkové trojkomorové tenisové tašky Yonex sú určené pre všetkých hráčov, ktorí chcú mať svoje tenisové vybavenie naozaj usporiadané. Keďže tenisové tašky Yonex Pro 9 spĺňajú najvyššie požiadavky, sú obľúbené aj u profesionálnych hráčov.

Tenisové tašky Yonex Pro 9 obsahujú jednu priestrannú tepelnú komoru na tenisovú raketu. Stredná komora má navyše kapsu na topánky so samostatným vchodom. Tretia komora bez termoobalu je ideálna na uloženie oblečenia a iného tenisového vybavenia.

Zpět na přehled novinek