Tenisové vybavenie, ktoré sa teraz oplatí kúpiť: Toto si nenechajte ujsť

Vydáno 17.12.2020

Tenisové vybavenie, ktoré sa teraz oplatí kúpiť: Toto si nenechajte ujsť

Chýbajú Vám pravidelné tenisové tréningy? Alebo čakáte na jarnú sezónu, až budete hrať na vonkajších kurtoch? Skúste využiť náš e-shop s zliav, ktoré tu čakajú len na vás. Nielenže nakúpite v pohodlí domova, ale ešte za výhodné ceny, vďaka ktorým ušetríte. Aké tenisové vybavenie sa vám teda teraz oplatí nakúpiť?

Tenisová raketa Babolat Pure Drive VS

Hľadáte novú raketu, ktorá by vašu hru premenila v nezabudnuteľný zážitok? Práve teraz máte jedinečnú príležitosť zakúpiť ikonickou raketu Babolat Pure Drive VS so zľavou až 28%. Raketa vám ponúka legendárny presnosť a vďaka technológii FSI Power tiež čistú silu a skvelý herný pocit. Technológia Cortex Pure Feel poskytuje lepšie tlmenie vibrácií - výsledkom je tak neuveriteľný zvuk hry a priama spätná väzba do ruky.

Tenisové loptičky Head Tour

Vo vašej výbave by vám celkom určite nemali chýbať tenisové loptičky. Tenisové loptičky Head Tour patrí do radu vynikajúcich loptičiek predovšetkým pre svoju životnosť a schopnosť dosahovať maximálnu rotácie a kontroly. Momentálne sú to najlepšie turnajové lopty značky Head a práve teraz je na našom e-shope kúpite so 41% zľavou.

Tenisový výplet Babolat RPM Blast Rough

Hľadáte niečo, čím sa na kurte stanete prehliadnuteľnými? Tenisový výplet Babolat RPM Blast Rough zaujme nielen svojou výrazne žltou farbou (môžete ho však zakúpiť aj v čiernej alebo červenej farbe), ale aj hráči ponúka kombináciu rotácie, energie a dokonalého pocitu pri hre. Silikónové vrstvy a tvar výpletu uľahčujú rotáciu lopty. Samozrejme aj tento produkt aktuálne zakúpite na našom e-shope so zľavou - 200 metrov tohto výpletu vás tak vyjde na 115 EUR.

Tenisový bag Head Radical 9R Supercombi 2019

Každý vášnivý tenista ocenia kvalitné a praktickou tenisovou tašku, do ktoré si okrem tenisové rakety môže vložiť aj ďalšie nevyhnutnosti. Tenisová taška Head Radical 9R Supercombi patrí medzi dvojkomorové tašky, ktoré nie sú ani malé a ani príliš veľké. Navonok sa model prezentuje moderným úzkym tvarom a novým designom Radical kombinujúci neónovo oranžovú a modrú farbu. Vnútri sa nachádzajú dve priestorné priehradky - jedna z nich je určená pre tenisovú raketu, ktorá disponuje technológiou CTT +, ktorá ochráni vašu tenisovú raketu pred extrémnymi teplotami.

V prípade akýchkoľvek otázok sa na nás neváhajte obrátiť. Zastihnúť nás môžete na telefónnom číslom 605 40 37 37 alebo na e-mailovej adrese bozisport@bozisport.cz.

Zpět na přehled novinek