US Open 2023 je v plnom prúde. Tipnite si víťaza a vyhrajte tenisovú raketu Yonex PERCEPT

Vydáno 04.09.2023

US Open 2023 je v plnom prúde. Tipnite si víťaza a vyhrajte tenisovú raketu Yonex PERCEPT

 

Čo je nové vo svete tenisu? Je toho veľa. Pred niekoľkými dňami sa začal US Open 2023, ktorý potrvá do 10. septembra. Spoločnosť Yonex tiež predstavila niekoľko horúcich noviniek. Máme pre vás aj jedinečnú súťaž na Facebooku Tenislife.cz. Môžete vyhrať raketu Yonex PERCEPT podľa vlastného výberu.

US Open 2023: Držte palce svojim favoritom do 10. septembra

Od 28. augusta do 10. septembra 2023 sa v Národnom tenisovom centre Billie Jean Kingovej uskutoční 143. ročník US Open. Ide o štvrtý a posledný grandslamový turnaj tohtoročnej tenisovej sezóny, ktorý zahŕňa mužskú a ženskú dvojhru, mužskú a ženskú štvorhru a zmiešanú štvorhru.

Španielsky tenista Carlos Alcaraz a poľská tenistka Iga Świąteková budú počas US Open 2023 obhajovať svoje tituly z minulého roka. Vo štvorhre mužov sa predstaví dvojica Rajeev Ram (USA) a Joe Salisbury (Veľká Británia) a vo štvorhre žien české tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková. Storm Hunterová a John Peers z Austrálie vyhrali zmiešanú štvorhru minulý rok na US Open.

Kto sa stane víťazom US Open 2023? Predpovedajte a vyhrajte

Sledujete pozorne jeden z najprestížnejších tenisových turnajov na svete, US Open 2023, a viete, kto tento rok vyhrá mužskú dvojhru? Tipnite si víťaza US Open 2023 na našej facebookovej stránke Tenislife.cz - Všetko pre tenis, squash a bedminton a vyhrajte horúcu novinku - tenisovú raketu Yonex PERCEPT podľa vlastného výberu v hodnote EUR 269.

Ak vás nevyžrebujeme, nezúfajte. Pre všetkých účastníkov našej tipovacej súťaže sme pripravili bonus. Po skončení US Open 2023 dostane každý z vás prostredníctvom e-mailu jednorazový kód na 15% zľavu z našich online cien. Tento kód bude platný len 72 hodín a nebude sa vzťahovať na loptičky.

Novinky spoločnosti Yonex ako hlavná cena

V rámci tipovania, kto sa stane víťazom US Open 2023, môžete v našom žrebovaní vyhrať horúcu novinku, ktorou sú tenisové rakety Yonex PERCEPT. Tieto novinky sú určené pre pokročilých hráčov, ktorí chcú hrať agresívne s pružnou raketou s presnosťou a citom, a prekvapia vás svojou "japonskou presnosťou". Ak chcete mať pri hraní tenisu všetko pod kontrolou a záleží vám na presnosti a rýchlosti, tieto tenisové rakety sú pre vás ako stvorené.

Nové tenisové rakety Yonex PERCEPT sú vybavené novými technológiami pre presnú kontrolu loptičky, pre lepšie udržanie loptičky a pre stabilizáciu tváre rakety pri údere loptičky. Oceníte aj vylepšenú konštrukciu priechodiek, ktorá podporuje kontakt s dlaňami pre efektívny prenos energie loptičky, ako aj izometrický dizajn hlavy rakety, vďaka ktorému je švih rakety jednoduchší a raketa lepšie ovládateľná. Rakety Yonex PERCEPT sú dokonale zladené s tenisovými raketami Yonex POLY TOUR, ktoré tiež nájdete v našej ponuke.

Užite si sledovanie US Open 2023 naplno a nezabudnite si na našej stránke na Facebooku tipnúť, kto vyhrá tento prestížny tenisový turnaj. Choďte do toho!

Zpět na přehled novinek