Značka Head prichádza s novou kolekciou Radical: Ohromí vás nielen svojím neónovým prevedením

Vydáno 25.02.2021

Značka Head prichádza s novou kolekciou Radical: Ohromí vás nielen svojím neónovým prevedením

Rok 2021 sa nesie v znamení noviniek. V predchádzajúcom článku sme Vám predstavili novinky na poli tenisové obuvi a teraz by sme Vám radi ukázali ďalšie novinky, ktoré vo Vašej tenisové výbave nesmie chýbať.

Stačí iba dve slová - Head Radical. Táto známa značka začala s výrobou tenisových rakiet už pred 28 rokmi a za tú dobu sa jej produkty stali medzi amatérskymi i profesionálnymi hráčmi tenisu vyhľadávaným a obľúbeným tovarom. A práve teraz Head prichádza s kolekciou Radical 2021, ktorá vyniká nielen farebným prevedením, ktoré na kurte nemožno prehliadnuť, ale aj svojimi vlastnosťami. Poďme sa teda spoločne pozrieť na to, čo nám táto nová kolekcia ponúka.

Tenisové rakety Head Graphene 360+ Radical

V celej tejto rade nájdete päť tenisových rakiet v rovnakom neónovo oranžovom prevedení so šedými prvkami, ktoré sa môžu chváliť zvukovými priechodky poskytujúca vylepšený výkon a variabilným prierezom rámu, ktorý dokonale vyvažuje silu, kontrolu a rotáciu. Rakety sa od seba líšia len drobnými rozdielmi:

  • Head Graphene 360+ Radical Pro 2021 – Radical Pro je dokonalou kombináciou sily, kontroly a rotácie pre celodvorcových, všestranných a pokročilých turnajových hráčov. 
  • Head Graphene 360+ Radical LITE 2021 – Radical Lite je určená pre mierne pokročilých klubových hráčov s všestrannou celodvorcovou hrou. Vďaka málinko väčšie hlave, nižšej hmotnosti a sviežemu, dynamickému dizajnu osloví aj pretekárske juniorske hráče a ženy.
  • Head Graphene 360+ Radical MP 2021 – Radical MP je o 15 g (bez výpletu) ľahší ako verzia Radical Pro. Aj táto raketa je určená skôr pre turnajových hráčov, ktorí od rakety očakávajú dokonalú kombináciu sily, kontroly a spinu.
  • Head Graphene 360+ Radical S 2021 – Radical S je naopak o 20 g (bez výpletu) ľahší ako predchádzajúca verzia Radical MP a je ideálna pre klubových hráčov. Odpustí teda drobné herné nedostatky, je dobre hrateľná a vďaka svojej váhe aj komfortná.
  • Head Graphene 360+ Radical JR 26 2021 – poslednou raketou je raketa Radical JR, a ako sám názov napovedá, jedná sa o juniorskú raketu pre začínajúcich hráčov tenisu. Zmenšená verzia dospelých rakiet ponúka výkonnú raketu pre mladých a ambicióznych hráčov.

Hoci sú medzi jednotlivými raketami určité odlišnosti, všetky disponujú technológiu Graphene 360+. Táto technológia je kombináciou technológií Graphene 360 a optimalizuje prenos energie vďaka inovatívnym špirálovým vláknam a umožňuje ešte lepšiu pružnosť a čistý cit pri náraze lopty.

Tenisové tašky Head Radical

Aj čo sa týka tenisových tašiek máte u kolekcie Radical na výber, a to hneď z troch typov, ktoré sa od seba líšia veľkosťou. Záleží teda len a len na Vašich preferenciách, čo by mal Vaša nová taška obsahovať.

  • Head Radical 6R Combi 2021 – jedná sa o najmenšiu tašku z celej rady Radical. Svojmu majiteľovi ponúka dve hlavné komory a dve vonkajšie vrecká pre drobnosti, bez ktorých sa na kurte nezaobíde. Jedna z komôr má CCC + technológiu, ktorá chráni raketu pred nepriaznivým počasím. Vďaka svojej praktickej veľkosti môžete tašku nosiť na chrbte.
  • Head Radical 9R Supercombi 2021 – aj táto taška sa radí medzi menšie dvojkomorové tašky, pričom jedna z komôr má tiež CCC + technológiu, ktorá raketu chráni. Polstrované a nastaviteľné popruhy Vám umožní nosenie tašky nielen na chrbte, ale aj na ramene.
  • Head Radical 12R Monstercombi 2021 – Monstercombi Vám ponúkne tri priestranné priehradky, do ktorých si môžete svoje veci ľahko a prehľadne rozdeliť. Taška je okrem troch komôr vylepšená o extra kapsu na topánky so samostatným vstupom, svoju znečistenú obuv tak môžete separovať od svojich ostatných vecí. Aj napriek svojej veľkosti môžete bag nosiť na chrbte i ramene.

Hľadáte teda skôr menšie tašku, do ktoré potrebujete uložiť iba raketu a pár nevyhnutnosťou, alebo radšej dávate prednosť veľkému, do ktorého vložíte všetko, čo potrebujete? Či už od tašky očakávate čokoľvek, Head Radical Vám Vaše očakávania splní.

Ak Vás táto kolekcia zaujala, ale stále si nie ste istí, novo si môžete rakety vyskúšať a otestovať. Pre viac informácií volajte + 420 605 40 37 37 alebo sa podívejte na náš e-shop.

Zpět na přehled novinek